In herinnering aan Olf Bielefeld

In herinnering aan Olf Bielefeld

Op 21 december 2021 is Olf Bielefeld overleden. Olf bespeelde de grote trom en heeft zich ruim 27 jaar actief ingezet voor Amoroso. Olf was een verenigingsman met een groot hart voor de blaasmuziek. Zijn liefde voor Amoroso heeft zich onder andere vertaald in het jubileumboek van Amoroso. Olf heeft de afgelopen twee jaar veel tijd besteed aan de samenstelling en totstandkoming van het jubileumboek ‘Muziekvereniging Amoroso 100 jaar’. Het jubileumboek leeft als dankbare herinnering aan Olf in onze vereniging voort. Wij wensen Geertje en familie heel veel sterkte toe de komende tijd.

Link naar het overlijdensbericht van Olf en rouwadvertentie Amoroso

Olf was ruim 27 jaar lid van onze muziekvereniging. Op zaterdag 6 april 2019 heeft Olf tijdens de jaarlijkse uitvoering in Theaterboerderij De Noorderbak uit handen van voorzitter Theo Ahlers de speld uitgereikt gekregen vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap van Amoroso. Hieronder vindt u nog de link naar het bijbehorende artikel zoals geplaatst in de Kanaalstreek destijds.

Artikel Kanaalstreek ‘Muziekvereniging Amoroso huldigt trouwe leden’

Wij zullen Olf gaan missen.