Zomerconcert 2022

Zomerconcert 2022

Het Zomerconcert vond dit keer plaats met de start van het nieuwe seizoen na de vakantie. Op 17 augustus zijn we weer begonnen met de wekelijkse repetities. In verband met de vele regen vond deze editie van het Zomerconcert binnen plaats in ’t Stadhoes in plaats van buiten.

Na afloop van het Zomerconcert was er tijd ingeruimd om de vakantieverhalen te delen onder het genot van een heerlijke barbecue. Het was weer ouderwets genieten. Hieronder nog een paar foto’s.

De komende weken staan de repetities in het teken van het Jubileumconcert op zaterdagavond 1 oktober 2022 in theaterboerderij De Noorderbak in Roswinkel. Na de pauze staat het thema ‘Oktoberfest’ centraal, dat belooft een ouderwets mooi avondje uit te worden. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Aanvang 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:00 uur. Donateurs zijn gratis, niet-donateurs betalen 5 euro entree.