6e Fest der Blasmusik

6e Fest der Blasmusik

Op 13 november 2021 vindt in Rabo Theater De Meenthe aan de Stationsplein 1 te Steenwijk het 6e Fest der Blasmusik plaats. Het is de organisatie bestaande uit, Rabo Theater De Meenthe met ondersteuning van de KNMO Commissie Blaaskapellen Noord/Oost gelukt om 22 blaaskapellen uit Nederland en Duitsland enthousiast te maken voor deelname aan dit grootste festival voor blaaskapellen in Nederland.

Vanaf 10:30 uur treden de kapellen op vijf podia doorlopend op gedurende twee keer 30 minuten voor iedere kapel.
Vanaf 20:15 uur treedt in de Theaterzaal van De Meenthe het “Beste Blaasorkest van de wereld” op:
Ernst Hutter & Die Egerländer Musikanten. Met meer dan 45 miljoen verkochte muziekdragers is dit orkest niet alleen de bekendste vertolker van de Egerländermelodieën, maar ook de onbetwiste opvolger van Ernst Mosch und Seine Original Egerländer Musikanten. Als voorprogramma van dit geweldige orkest treedt vanaf 18.00 uur in de Foyer de bekende Bonkenbargkapel uit Oldenzaal o.l.v. Bennie ter Heide op.

De catering wordt passend bij de sfeer van het festival door het theater verzorgd met om 18.00 uur een warm/koud buffet. De kaartverkoop en reservering start vanaf 17 augustus op de site van De Meenthe.

Verdere informatie en kaartverkoop: www.demeenthe.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *