Afscheid dirigent Hans Weggemans

Afscheid dirigent Hans Weggemans

Tijdens de repetitie op 23 februari 2022 heeft Hans Weggemans nog eenmaal de dirigeerstok van Amoroso opgepakt. In aanwezigheid van de nieuwe dirigent Jan Jannink hebben we samen met Hans in een ontspannen sfeer gerepeteerd. Hans is meer dan 46 jaar als dirigent verbonden geweest aan onze vereniging, dat is toch haast een vermelding waard in het Guinness Book of Record zou je denken.

Na de repetitie was er tijd ingeruimd om officieel afscheid te nemen. Na de toespraak en woorden van dank door onze voorzitter Theo Ahlers kreeg Hans een bos bloemen een speciaal ontworpen vaantje aangeboden. Daarna was er tijd voor een informeel afscheid. We zijn Hans ontzettend dankbaar voor wat hij voor Amoroso heeft betekend en hopen dat hij samen met Janny nog volop samen mogen genieten van de tijd die komt.

Hieronder nog enkele foto’s van de repetitie en het afscheid