15 april uitvoering Amoroso, met de gouden hits van vroeger

15 april uitvoering Amoroso, met de gouden hits van vroeger

15 april staat de jaarlijkse uitvoering van Amoroso gepland, als vanouds in theaterboerderij De Noorderbak. Met het thema ‘Evergreens’ speelt Amoroso voor u deze avond de gouden hits van vroeger. Van Abba tot Boney M., van Country Roads tot Rock Around The Clock. Verschillende muziekgenres komen deze avond aan bod, wel zijn het allemaal nummer 1 hits van de wereld. Van disco tot rock ’n roll, van country tot poprock met pakkende melodieën. Ook de Gebroeders Weggemans zijn weer van de partij. Genoeg ingrediënten voor een mooie gezellige muzikale avond. De avond begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:00 uur. Reserveer uw kaarten op tijd. Dat kan via Aaltje Joling en/of Aly Huizingh, de contactgegevens staan op de poster.