Geslaagde uitvoering Amoroso

Geslaagde uitvoering Amoroso

Op zaterdag 15 april waren zo’n 140 muziekliefhebbers in De Noorderbak getuige van een geslaagde uitvoering van Amoroso. Voor de pauze kwamen diverse muziekgenres aanbod, van polka’s, een wals en een echte concertmars. Ook twee medleys van Connie Francis en James Last kwamen aan bod. Bij het laatste nummer voor de pauze, te weten ‘Amboss Polka’, kwamen uit het publiek Marcel en Stefan Amoroso helpen met het spelen op het aambeeld. Dat ging super goed. In de pauze traden de Gebroeders Weggemans op met trompet en alpenhoorn. Na de pauze kwam Amoroso goed gekleed ten tonele voor het spelen van diverse ‘Evergreens’. Van Abba tot Boney M., van Bee Gees tot Country Roads, diverse wereldhits kwamen aan bod. Amoroso sloot de avond traditiegetrouw af met ‘Bis bald auf Wiederseh’n’ en natuurlijk het Roswinkeler volkslied ‘Souvenir Roswinkel’. De foto’s van deze avond zijn gemaakt door Gerda Boeijing en geven een mooi beeld van de uitvoering.