Koninklijke onderscheiding voor Aly Huizingh-Bloeming

Koninklijke onderscheiding voor Aly Huizingh-Bloeming

Naar aanleiding van haar 50-jarig lidmaatschap en muzikant van Amoroso en als waardering voor haar inzet en betrokkenheid voor het dorp Roswinkel heeft Aly tijdens de Lintjesregen 2023 in de Grote Kerk in Emmen uit handen van burgemeester Eric van Oosterhout een Koninklijke onderscheiding gekregen.

Burgemeester Van Oosterhout omschreef het mooi: ‘Aly is als vrijwilliger in Roswinkel van grote waarde. Juist mensen als Aly zorgen er voor dat de leefbaarheid in kleine dorpen op peil blijft’. Een mooi compliment!

Op de website van ZO!34 staat een mooi artikel over Lintjesregen 2023 in de gemeente Emmen. Via deze link kunt u het artikel lezen met alle achtergrondinformatie van de 22 inwoners uit de gemeente Emmen die een Koninklijke Onderscheiding hebben gekregen.

Aly is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau, van harte gefeliciteerd!