Nieuwsbrief november 2023

Nieuwsbrief november 2023

We hebben de derde en laatste nieuwsbrief van dit jaar op de website geplaatst. In deze nieuwsbrief een terugblik op het optreden van Amoroso tijdens het Fest der Blasmusik op 11 november in Steenwijk. Verder willen we iedereen bedanken die op Amoroso gestemd heeft tijdens de Rabo Clubsupport dit jaar en kijken we vooruit naar het kerstconcert dat we organiseren in samenwerking met het dorpshuis Roswinkel en met de Nationaal Jeugdblaaskapel (NJBK) ‘Die Junge Bläser’. Het kerstconcert vindt plaats op zaterdagavond 23 december in ’t Stadhoes te Roswinkel. de toegang is gratis, wel is er na afloop een vrije gift. De zaal is open vanaf 19:00 uur, het kerstconcert begint om 19:30 uur.

Veel leesplezier gewenst!

Klik op deze link om de ‘Nieuwsbrief’ pagina te openen.