Kerstconcert Roswinkel

Kerstconcert Roswinkel

Kerstconcert op zaterdag 23 december in ’t Stadhoes te Roswinkel met medewerking van muziekvereniging Amoroso, de Nationaal Jeugd Blaaskapel en het kinderkoor uit Roswinkel.

In samenwerking met het dorpshuis Roswinkel en de Nationaal Jeugd Blaaskapel (NJBK) ‘Die Junge Bläser’ organiseert muziekvereniging Amoroso op zaterdagavond 23 december een kerstconcert in dorpshuis ‘t Stadhoes te Roswinkel. Naast de NJBK en Amoroso vindt ook een optreden plaats van het kinderkoor uit Roswinkel dat speciaal voor dit optreden opgezet is.

Het belooft een mooie muzikale avond te worden, u bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. De toegang is gratis, wel is er na afloop een vrije gift. De zaal is open vanaf 19:00 uur, het kerstconcert begint om 19:30 uur.